volg ons op Facebook Pagina Twitter Pagina

Live cooking

Een keer wat anders dan een standaard diner of buffet? Bij Live cooking worden de gerechten voor u bereid en klaargemaakt in de zaal door de koks.

Er zijn 2 verschillende arrangementen samengesteld, de voorgerechten en bijgerechten zijn bij beiden hetzelfde. Indien u de arrangementen wilt aanpassen is dit in overleg mogelijk. U heeft keuze uit de volgende arrangementen:

  • Live cooking diner 1
  • Live cooking diner 2
  • Petit dessert
  • Grand dessert

Folder- en printversie live cooking arrangementen

Voorgerechtenproeverij:

  • Toastje met ossenworst
  • Broodjes met kruidenboter en tapenade
  • Olijven
  • Toastje met gerookte zalm
  • Peppadew
  • Rauwe ham
  • Tomaatje gevuld met tonijnsalade

Live cooking diner 1:

  • Gebakken zalmfilet met aardappel-knolselderijpuree en bospeen
  • Lendenbiefstuk geserveerd met gepofte aardappel en sperzieboontjes, gerold in ontbijtspek
  • Kabeljauwzijde “en papillot” en bospeen met aardappel-knolselderijpuree
  • Kalkoenspies met roergebakken paksoi, taugé, champignons en rode ui

Bijgerechten:

  • Friet met mayonaise
  • Rauwkostsalade
  • Aardappelsalade
  • Stroganoffsaus
  • Pepersaus
  • Champignonroomsaus

Prijs per persoon, inclusief voorgerechten:

  • 20 tot 40 personen € 32,50
  • 40 tot 60 personen € 30,50
  • Vanaf 60 personen € 29,50

Live cooking diner 2:

  • Gebakken zalmfilet met groene asperge en limoendressing
  • Ossenhaas met gepofte aardappel en maïskolf
  • Vleesspecialiteit van de chef met bijpassend garnituur
  • Visspecialiteit van de chef met bijpassend garnituur

Bijgerechten:

  • Friet met mayonaise
  • Rauwkostsalade
  • Aardappelsalade
  • Stroganoffsaus
  • Pepersaus
  • Champignonroomsaus

Prijs per persoon, inclusief voorgerechten:

  • 20 tot 40 personen € 36,00
  • 40 tot 60 personen € 34,00
  • Vanaf 60 personen € 32,50

Nagerechten

Petit dessert

  • Oma’s appelcakeje
  • Vers fruit
  • Vanille- en aardbeienijs
  • Slagroom

Prijs per persoon:

  • 20 tot 40 personen € 5,00
  • 40 tot 60 personen € 4,50
  • Vanaf 60 personen € 4,00

Grand dessert:

  • Vers fruit
  • Vanille- en aardbeienijs
  • Slagroom
  • Huisgemaakte notentaart
  • Chocolademousse
  • Panna cotta met bosvruchten

Prijs per persoon:

  • 20 tot 40 personen € 7,00
  • 40 tot 60 personen € 6,50
  • Vanaf 60 personen € 6,00