volg ons op Facebook Pagina Twitter Pagina

Agenda - Live muziek: Brinklz Boogie Band

Brinklz Boogie Band

Bluez with a Twizt

Zanger/bluesharpspeler Harm ‘Alarm’ Brinksma is een graag geziene gast op vele podia, al vanaf 1976 tot heden. De reputatie van publiekslieveling heeft hij verdiend met zijn volmaakt eigen stijl. Energiek en altijd spontaan.

Inmiddels is de ouwe rot gekoppeld aan ‘jonge’ hond Richard Vrieze die al even speels en spontaan tekeer gaat op zijn gitaar. Hun gekte wordt ‘min of meer’ in toom gehouden door het robuuste Rythmtandem dat wordt gevormd door bassist Alfred Velthuis en drummer Hannes Langkamp, die jaren heeft gespeeld bij Muskee en Lefthand Freddy. Eind 2017 sloot gitarist Reinout van der Veen zich aan. Met zijn authentieke en subtiele spel brengt hij de band naar een nog hoger niveau.

Naast eigen werk brengt Brinklz Boogie Band opgepoetste juweeltjes van helden als Little Walter, Albert Collins en Otis Rush op geheel eigen wijze. Bovendien nemen ze de Blues niet te nauw, maar maken de heren sfeervolle uitstapjes naar Latin, Country en Soul zonder het bluesgevoel geweld aan te doen.

Brinklz Boogie band speelt op vrijdag 31 mei 2019 in het grand café van “Het Wapen van Drenthe” in Roden. Aanvang 21:25 uur en de entree is gratis.

 

Cookies

We gebruiken cookies om content te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen