volg ons op Facebook Pagina Twitter Pagina

Agenda - Live Muziek: The Wangston Brothers

Live Muziek:  The Wangston Brothers

… rootsy with a tasty twist ….

De Amerikaanse roots-muziek kan de laatste tijd weer op hernieuwde belangstelling van het grote publiek rekenen. Het succes van artiesten als Mumford & Sons, Mulligan Brothers en onze eigen Common Linnets heeft daar flink aan bijgedragen. Bij de vier muzikale broers Wangston is die belangstelling voor Americana nooit weggeweest.

The Wangston Brothers zijn min of meer geboren op het podium, en kregen vervolgens hun liefde voor deze stijl met de paplepel ingegoten.

Na jarenlange omzwervingen over allerlei podia in binnen- en buitenland, deelname aan allerlei bands ( Toontje Lager, Captain Gumbo, Alfredo Krijtlijn & de Grasmaaiers)  en meespelen op tientallen tracks en albums, keren ze nu terug naar hun muzikale roots.
Hier koppelen ze de muzikale ervaring aan hun passie, om daarmee hun luisteraars mee te nemen op een aanstekelijke en leerzame reis door het Amerikaanse muzieklandschap.

The Wangston Brothers spelen op vrijdag 31 januari in het grand café van “Het Wapen van Drenthe” in Roden. Aanvang 21:25 uur en de entree is gratis.

Cookies

We gebruiken cookies om content te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen