volg ons op Facebook Pagina Twitter Pagina

Agenda - Stringcaster

‘Bluegrass, Rockabilly, Country and Hillbilly’

“Het Wapen van Drenthe” en “Kokopelli music” halen de band  “Stringcaster” voor de 3e keer uit Rotterdam om naar Roden te komen voor een spetterend optreden!

 

5  mannen met snaarinstrumenten en een mondharmonica. Doorgewinterde muzikanten met roots in de blues, rockabilly, Irish folk en country.

 

Staan al jaren op podia in binnen en buitenland. In Europa van festivals als Zwarte Cross (NL) tot aan Festival Country de Mirande (F) met 300.000 bezoekers. Een van de weinige niet-Amerikaanse bands die door de CMA (Country Music Association) uitgenodigd is om op het CMA Live Festival in Nashville, Tennessee in de U.S.A. te komen spelen (2015).

 

Speelden onder andere samen met James Burton, Rocky Burnette, Paul Burlison, Albert Lee, DJ. Fontana en Jim Weider en Helen Watson.

 

De muziek is een mengeling van bluegrass, rockabilly, country, folk en hillbilly. Met stuwende mondharmonica, highspeed viool, pickin’ resonator gitaar, 5-string banjo, high-octane mandoline, strumming rhythm gitaar en driving bass wordt een eigen sound neergezet.

 

“Stringcaster” vind je op vrijdag 20 december a.s. va. 21:25 uur in het Grand Café van “Het Wapen van Drenthe” in Roden. De entree is gratis.

Cookies

We gebruiken cookies om content te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen