volg ons op Facebook Pagina Twitter Pagina

Agenda - Unplugd concert: AJ Plug & Klaas Wildgroove ft. Guy Smeets

Unplugd concert: AJ Plug ft. Guy Smeets

Op vrijdag 30 maart gaan AJ Plug & Klaas Wildgroove ft. Guy Smeets een avondvullend bluesconcert geven bij Het Wapen van Drenthe in Roden.

AJ Plug is de beste blueszangeres van Nederland (…) Een natuurtalent  (…) Een geboren bluesbeest”. Was getekend Johan Derksen. De invloedrijke ambassadeur van de blues steekt zijn bewondering voor AJ Plug niet onder stoelen of banken.

Guy Smeets kreeg op zijn zevende zijn eerste akoestische gitaar en mocht hij op muziekles. Twee jaar later kreeg Guy echt de smaak te pakken toen hij voor het eerst op de buhne stond. Sindsdien kun je hem een ‘podiumbeest’ noemen, want Guy doet niets liever dan live performen. Tot eind 2015 deed hij dat met de Guy Smeets Band waarmee hij drie jaar heeft opgetreden en een album heeft uitgebracht.

 

De carrière van de uit Katwijk afkomstige zangeres gaat sinds de release van haar tweede album ‘Chew Chew Chew’ (oktober 2016) in een sneltreinvaart. De cd van de stoere blondine oogst louter jubelende recensies. Zo schreef Music Maker: “Ze heeft alle twaalf songs op het album zelf geschreven en die zijn allemaal van topklasse. Alleen al omdat ze diverse stijlen in het bluesgenre beheerst. Dan weer rockt het, dan hoor je weer een tranentrekkende ballad. Gewoon een topplaat!” (5 sterren).
In 2016 is ze door de Dutch Blues Foundation uitgroepen tot “Dutch Blues Vocaliste”

 

AJ Plug en Klaas Wildgroove ft. Guy Smeets spelen op vrijdag 30 maart 2018 in het grand café van “Het Wapen van Drenthe” in Roden. Aanvang 21:25 uur en de entree is gratis.

Cookies

We gebruiken cookies om content te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen