volg ons op Facebook Pagina Twitter Pagina

Gezellige groeps- en familiediners

Bijvoorbeeld voor een familiereunie

Hotel Restaurant het Wapen van Drenthe beschikt voor families en andere gezelschappen van 5 tot 70 personen over uitstekende mogelijkheden voor goed verzorgde diners of lunches. Hierbij kan desgewenst rekening worden gehouden met uw dieetwensen.Het restaurant van Hotel het Wapen van Drenthe is warm en gezellig ingericht en heeft een boeiend uitzicht over de brink van Roden. Indien u wat meer beslotenheid en privacy wenst is de kleine zaal een sfeervol alternatief.

Wij kunnen voor uw familie- of groepsdiner- of lunch een eigen menu voor u samenstellen voor een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van uw wensen en het verwachte aantal personen kunnen we voor u het een deel van het restaurant of één van de kleine zalen reserveren.

Meer informatie?

Gezien de vele mogelijkheden is het niet mogelijk hier een prijsindicatie te noemen. Maakt u gerust en geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Wij laten u dan eerst het restaurant en de zalen zien, u kunt de sfeer zelf even proeven, kennis met ons maken en dan onder het genot van een kop koffie uw wensen even met ons doornemen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat u een goed gevoel bij de sfeer en de kennismaking heeft. Vaak is dat erg bepalend voor het welslagen van uw samenzijn met familie of een ander gezelschap.

Belt u gerust voor een afspraak en vraag naar Bart of Dineke de Vries

Cookies

We gebruiken cookies om content te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen