Kerstdiners bij Het Wapen van Drenthe

Laat u deze Kerst heerlijk verwennen! Geen boodschappen en uren in de keuken maar gezellig uit eten. Wij hebben een feestelijk kerstdiner voor u samengesteld, waarbij u kunt kiezen uit 3-6 gangen. Zoals u van ons gewend bent brengen wij al het moois samen… dus natuurlijk hebben wij hier ook een uitstekend wijn of bierarrangement bij.   

Wilt u er met Kerst langer op uit? Reserveer dan een van onze Kerstarrangementen met 1 of 2 hotelovernachtingen. Na het diner komt u dan heerlijk tot rust in één van onze mooie hotelkamers. Lekker geslapen? Het ontbijt staat voor u klaar in ons sfeervolle restaurant!

Kerstdiner reserveren

Wij zijn 1e en 2e Kerstdag vanaf 16:00 uur geopend voor het kerstdiner. Wilt u ook blijven overnachten? Boek dan een van onze speciale Kerstarrangementen!

Kerstmenu

Speciaal voor de kerstdagen heeft ons keukenteam een heerlijk menu samengesteld. U kunt kiezen uit 3 tot 6 gangen. Vooraf krijgt u van ons 2 heerlijke amuses met een feestelijk glas (alcoholvrije) cava. Voor de kleine genieters (tot 12 jaar) hebben wij een speciaal 3-gangen kindermenu!

 

Prijzen per persoon,  inclusief amuses en glas cava:

3 gangen – 43,50
4 gangen – 48,50
5 gangen – 59,00
6 gangen – 64,50

Tip: Combineer uw menu met een bijpassend bier- of wijnarrangement.

*Bent u vegetarisch of heeft u allergieën, geef dit aan bij uw reservering. We houden er dan rekening mee en zorgen indien nodig voor een variant.

Cadeaubonnen worden tijdens de kerstdagen niet geaccepteerd 

Klik op de afbeelding om te vergroten

Hop into mega wins at Roo casino! Australia's top gaming choice!