Boutique Hotel Drenthe

Het Wapen van Drenthe is een Boutique Hotel. Een Boutique Hotel is een zelfstandig, comfortabel hotel met een eigen gezicht en karakter. Ons hotel heeft een eigen, intieme sfeer en wij zijn geen onderdeel van een keten. Onze boutique hotelkamers zijn allemaal ingericht rond een ander thema, passend bij Roden en Het Wapen van Drenthe.
Ons Boutique Hotel heeft ook nog eens een bijzondere ligging: in het gezellige centrum van Roden én toch dicht bij prachtige natuur. Combineer een bezoek aan bruisend Assen of Groningen met prachtige wandel- of fietstochten in het typisch Drentse landschap van De Kop van Drenthe.

We zeggen niet voor niets: Waar al het moois samen komt….

Kleinschalig en gastvrij

Kleinschalig & gastvrij

Boutique Hotel Het Wapen van Drenthe wordt gekenmerkt door kleinschaligheid en een eigen karakter. Dat u het voordeel hiervan zult ervaren in de vorm van oprechte gastvrijheid tijdens uw verblijf, tonen de referenties en beoordelingen aan van gasten die u voorgingen. We houden niet van moeilijk doen, we willen dat u geniet. U zorgt voor het goede gezelschap, wij doen de rest…. En dat al 3 generaties lang!

Boutique hotelkamers

Boutique hotelkamers

Kiest u voor een van onze boutiquekamers dan verblijft u in een sfeervolle themakamer passend bij Roden en Het Wapen van Drenthe. Zo is er bijvoorbeeld een kamer met het thema Ot en Sien, een Stroomdal-kamer en een Hunebed-kamer.

Alle hotelkamers van ons 3-sterren familiehotel zijn voorzien van uitstekende boxspringbedden, moderne badkamers met bad en/of douche en bijna alle kamers hebben een balkon of terras. Natuurlijk ontbreekt ook de flatscreen-televisie en het gratis, beveiligde WIFI netwerk niet. De gerenoveerde boutiquekamers hebben als extra airconditioning, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een koelkast.

Lekker eten

Lekker eten

U geniet van het ontbijtbuffet in ons gezellige brasserie-restaurant. Hier bent u natuurlijk ook welkom voor een smakelijke lunch of lekker diner.  We bieden u een gevarieerde menukaart met diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Of kies voor een proeverijmenu van 2 tot 5 gangen en laat u verrassen door onze chef. Chefkok Peter werkt bij voorkeur met verse seizoensproducten van lokale leveranciers, zoals ‘t Vishuys Roden en de Zuivelhoeve. Nieuw is ook onze uitgebreide wijnkaart met 33 verschillende wijnen, waarvan 20 soorten wijn per glas verkrijgbaar zijn. Natuurlijk de populaire en bekende wijnen, maar ook een mooie selectie nieuwe wijnen.

Ontdek de kop van Drenthe

Vanuit het hotel ontdekt u al wandelend of fietsend de Kop van Drenthe.  Ook zijn er vele culturele uitstapjes mogelijk, bijvoorbeeld het vernieuwde Drents Museum in Assen, het Hunebedcentrum en het Geopark de Hondsrug (UNESCO). Vanuit het hotel bent u binnen 30 minuten op het TT circuit Assen. 

 

3-sterren familiehotel
Uitstekende, persoonlijke service
Gratis, beveiligd WiFi-netwerk
Gratis parkeren
Vanaf € 45,00 per kamer per nacht

Hop into mega wins at Roo casino! Australia's top gaming choice!