Kerstdiner bestellen bij Het Wapen van Drenthe

Wij zorgen dat ook deze Kerst weer al het moois samen komt…
Wilt u gezellig zitten en smaakvol dineren maar geen uren in de keuken staan? Wij brengen op 1e en 2e kerstdag  een 3 tot 6 gangenmenu bij u thuis. Wij maken het meeste voor u klaar, u doet de finishing touch.   

Het is niet meer mogelijk een kerstdiner te bestellen, wij zijn helemaal volgeboekt!

Kerstdiner bestellen

Een compleet kerstdiner bij u thuisbezorgd! U kunt kiezen uit een 3- tot 6-gangenmenu. Voor de kleine genieters (tot 12 jaar) hebben wij een speciaal 3-gangen kindermenu!

Bekijk hier het Kerstmenu (pdf)*

Wij maken de gerechten voor u klaar, de gerechten hoeft u alleen nog maar af te maken door ze (indien nodig) op te warmen en de borden op te maken. Bij het Kerstdiner ontvangt u een brief met uitleg wat u nog moet doen om uw kerstmenu af te maken. Binnen enkele minuten heeft u uw kerstmenu op tafel staan en geniet u van een heerlijk kerstdiner thuis.

Uiterste besteldatum:  22 december 2021 18:00 uur
Bezorgen of afhalen: Wij bezorgen in Roden e.o. op Eerste en Tweede Kerstdag tussen 11:00 en 16:00 uur. Uw voorkeur opgeven kan wel, maar een exacte bezorgtijd kunnen we nog niet aangeven. Afhalen op de gewenste tijd kan wel tussen 11.00 en 16.00uur.

Tip: Wilt u nog meer het uit eten gevoel thuis beleven? Bestel er dan een bijpassend wijnarrangement bij!

*Bent u vegetarisch of heeft u allergieën, geef dit aan tijdens het bestellen bij de opmerkingen op het betaalscherm. We houden er dan rekening mee en zorgen indien nodig voor een variant.