Kerstdiners bij Het Wapen van Drenthe

Laat u deze Kerst heerlijk verwennen! Geen boodschappen en uren in de keuken maar gezellig uit eten. Wij hebben een feestelijk kerstdiner voor u samengesteld, waarbij u kunt kiezen uit 3-6 gangen. Zoals u van ons gewend bent brengen wij al het moois samen… dus natuurlijk hebben wij hier ook een uitstekend wijn of bierarrangement bij.   

Wilt u er met Kerst langer op uit? Reserveer dan een van onze Kerstarrangementen met 1 of 2 hotelovernachtingen. Na het diner komt u dan heerlijk tot rust in één van onze mooie hotelkamers. Lekker geslapen? Het ontbijt staat voor u klaar in ons sfeervolle restaurant!

Kerstdiner reserveren

Wij zijn 1e en 2e Kerstdag vanaf 16:00 uur geopend voor het kerstdiner. Wilt u ook blijven overnachten? Boek dan een van onze speciale Kerstarrangementen!

Kerstmenu

Speciaal voor de kerstdagen heeft ons keukenteam een heerlijk menu samengesteld. U kunt kiezen uit 3 tot 6 gangen. Vooraf krijgt u van ons 2 heerlijke amuses met een feestelijk glas (alcoholvrije) cava. Voor de kleine genieters (tot 12 jaar) hebben wij een speciaal 3-gangen kindermenu!

Bekijk kerstmenu 2022 (pdf)*

Prijzen per persoon,  inclusief amuses en glas cava:

3 gangen – 41,50
4 gangen – 46,50
5 gangen – 56,00
6 gangen – 61,00

Tip: Combineer uw menu met een bijpassend bier- of wijnarrangement.

*Bent u vegetarisch of heeft u allergieën, geef dit aan bij uw reservering. We houden er dan rekening mee en zorgen indien nodig voor een variant.

Cadeaubonnen worden tijdens de kerstdagen niet geaccepteerd