Bruiloft & huwelijksfeest in Roden

Tot in de puntjes verzorgd

Druk bezig met het plannen van jullie bruiloft? Of op zoek naar een locatie voor jullie 12,5, 25 of 50 jarige huwelijksfeest? Bij ons kunnen jullie terecht voor de ceremonie, een uitgebreid diner, gezellige receptie, spetterend feest en na afloop kunnen jullie zelfs blijven slapen!

Van een intiem diner met een klein aantal bruiloftsgasten tot een dag ‘met alles erop en eraan’. Wij hebben mogelijkheden voor 5-200 personen en stellen samen met jullie de dag van jullie dromen samen.

Afhankelijk van jullie wensen en het verwachte aantal personen kunnen we het hele restaurant met de aangrenzende zaal of een gedeelte hiervan reserveren. Willen jullie dineren a la carte, genieten van een buffet of wellicht binnen barbecuën? Aan jullie de keuze! De decoratie van de zaal kunnen we afstemmen of jullie thema of gewenste kleuren. Hebben jullie na het diner of feest nog geen zin om naar huis te gaan? Blijf dan slapen in onze hotelkamers, romantisch samen of gezellig met naaste familie en beste vrienden. Dat geeft meteen de mogelijkheid om de volgende dag nog even na te praten bij het ontbijtbuffet! U geniet, wij regelen alles tot in de puntjes!

5-200 personen
Gastwaardering 8.4 /10
persoonlijke service
Gratis parkeren
Hotelovernachting mogelijk
Gratis, beveiligd WiFi-netwerk

Groepsactiviteiten

Van ‘Ik hou van Holland’ tot pubquiz en van een moorddiner tot ‘Ranking the collegues’.
Lees meer

Eten & Drinken

Met uw gezelschap genieten van buffet, barbecue, high-tea of private-dining.
Lees meer

VERGADEREN

Moderne vergaderfaciliteiten voor ‘corona-proof’ vergaderen met uitstekende verzorging.
Lees meer

Overnachten

Na uw feest of bijeenkomst niet meer in de auto, maar heerlijk ontspannen in een van onze comfortabele hotelkamers.
Lees meer

Uw feest of bijeenkomst is maatwerk!

Bent u enthousiast over de mogelijkheden die wij bieden voor uw feest of bijeenkomst? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Wij leiden u eerst rond, zodat u zelf de sfeer kunt proeven. Daarna kunnen we onder het genot van een kop koffie uw wensen doornemen. We houden niet van moeilijk doen, we willen dat u geniet. Daarom zijn we zeer flexibel en doen we er alles aan om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.
Gezien de vele mogelijkheden, van eenvoudig tot luxe, is het niet mogelijk voor het kennismakingsgesprek al een prijsindicatie te noemen.
Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak en vraag naar Bart, Celina of Daniëlla

Maak een afspraak

Hop into mega wins at Roo casino! Australia's top gaming choice!