3-sterren familiehotel
Uitstekende, persoonlijke service
Gratis, beveiligd WiFi-netwerk
Gratis parkeren
Vanaf € 45,00 per kamer per nacht

FamilieHotel Drenthe

Welkom bij Familiehotel Het Wapen van Drenthe, uw ideale uitvalsbasis in de prachtige provincie Drenthe. Ons familiehotel biedt de perfecte combinatie van comfort, gastvrijheid en lokale charme, waardoor u en uw familieleden zich direct thuis voelen. En u hoeft alleen maar naar buiten te gaan om samen iets leuks te beleven.

Familievriendelijk hotel

Familievriendelijk hotel

U heeft bij ons de keuze tussen het reserveren van aparte hotelkamers voor optimale privacy of onze ruime familiekamer. De familiekamer is een prachtige suite die comfortabel plaats biedt aan 2 tot 5 personen, zodat het hele gezin gezellig samen op één ruime kamer overnacht.

Familiekamer uitgelicht

Onze familiekamer uitgelicht

  • Ruime suite: De familiekamer (junior suite met extra bedden) is een ruime suite met uitstekende boxspringbedden die garant staan voor een goede nachtrust. De suite bestaat uit twee ruimtes, waardoor u toch privacy ervaart.
  • Moderne voorzieningen: Een flatscreen-tv en gratis, beveiligde WIFI om verbonden te blijven.
  • Privé badkamer: Uw eigen badkamer met douche en toilet.

 Verken Drenthe met uw gezin

Ons familiehotel combineert de levendigheid van het dorp met de rust van de natuur, waardoor het de ideale plek is voor gezinnen om te ontspannen en de omgeving te verkennen. Of u nu op zoek bent naar avontuur in de buitenlucht of de lokale cultuur wilt ervaren, in de directe omgeving van het hotel vindt u het allemaal. Ga klimmen in een van de klimbossen, bezoek het Boomkroonpad of breng een bezoek aan een van de schaapskooien. Samen nieuwe dingen leren? Breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan het Hunebedcentrum, Gevangenismuseum of het Drents Museum. Er zijn ook vele leuke parken in Drenthe waar u zich een hele dag kunt vermaken, zoals Wildlands, Plopsaland, Sprookjeshof of Drouwenerzand.

Familiehotel boeken

Hop into mega wins at Roo casino! Australia's top gaming choice!