Feesten en bijeenkomsten

Ook voor uw feest of (zakelijke) bijeenkomst kunt u bij Het Wapen van Drenthe terecht! Onze sfeervolle zalen zijn geschikt voor gezelschappen van 5 tot 200 personen. Op maat (van eenvoudig tot luxe) maken we er voor u een prachtig feest of succesvolle bijeenkomst van. Waarbij u verzekerd bent van persoonlijke aandacht voor uw gasten, een zeer goede verzorging en een in passende stijl aangeklede zaal. U zorgt voor het uitnodigen van uw gasten, wij doen de rest….

En natuurlijk zorgen we hierbij ook voor de nodige corona-maatregelen zodat uw bijeenkomst ook in deze tijd op veilige wijze plaats kan vinden!

‘Waarom Het Wapen van Drenthe

Gastwaardering 8,4 /10
Uitstekende, persoonlijke service
Gratis, beveiligd WiFi-netwerk
Gratis parkeren

Feestzaal

Gezellige, flexibel in te richten feestzaal met grote bar, barbecue en moderne voorzieningen.
Lees meer

Eten & Drinken

Met uw gezelschap genieten van buffet, barbecue, high-tea of private-dining.
Lees meer

VERGADEREN

Moderne vergaderfaciliteiten voor vergaderen met uitstekende verzorging.
Lees meer

Groepsactiviteiten

Van ‘Ik hou van Holland’ tot pubquiz en van een moorddiner tot ‘Ranking the collegues’.
Lees meer

Uw feest of bijeenkomst is maatwerk!

Bent u enthousiast over de mogelijkheden die wij bieden voor uw feest of bijeenkomst? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Wij leiden u eerst rond, zodat u zelf de sfeer kunt proeven. Daarna kunnen we onder het genot van een kop koffie uw wensen doornemen. We houden niet van moeilijk doen, we willen dat u geniet. Daarom zijn we zeer flexibel en doen we er alles aan om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.
Gezien de vele mogelijkheden, van eenvoudig tot luxe, is het niet mogelijk voor het kennismakingsgesprek al een prijsindicatie te noemen.
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak en vraag naar Bart, Celina of Daniëlla