Buffetten in Roden

Lekker en gevarieerd uit eten met familie, vereniging, personeel of een ander gezelschap?

Dan is een zo’n heerlijk uitgebreid buffet van restaurant het Wapen van Drenthe een perfecte oplossing. Wij zijn als geen ander specialist in het verzorgen van elk buffet:

  • warm buffet
  • koud buffet
  • gecombineerd buffet
  • gril- of barbecuebuffet
  • broodbuffet
  • uw eigen idee-buffet

Hiervoor beschikken wij over een sfeervolle zaalaccommodatie, maar wij kunnen dit ook bij u thuis of op locatie verzorgen.
Informeer vrijblijvend of kom uw wensen eens met ons bespreken. vaak is meer mogelijk dan u denkt.

Lunchbuffetten

Bourgondische lunch – 21,75 p.p.

– Kopje huisgemaakte soep
– Vegetarische panini
– Klein broodje ossenworst
– Bourgondisch broodplankje met:
                * Rustiek brood
                * Toast
                * Achterham
                * Jong belegen kaas
                * Chorizo kroketje
                * 2 huisgemaakte salades

– Melk en karnemelk

Lunchbuffet “Het Wapen” – 17,50 p.p.

– Tomatensoep en mosterdkaassoep
– Kwekkeboomkroket
– Diverse luxe broodjes:
                * Deense krakeling
                * Roombroodje
                * Chocoladebroodje

– Huisgemaakte salade
– Jong belegen kaas
– Coburger rauwe ham
– Rosbief
– Gerookte zalm
– Melk, Karnemelk en Jus d’orange
– Diverse soorten fruit

Warme en koude buffetten

Rodermarktbuffet

  • Saté van kippendij
  • Stoofpotje van rundvlees
  • Gehaktballetjes
  • Nasi met satésaus
  • Aardappeltaart
  • Gemengde rauwkostsalade
  • Kroepoek

Prijs v.a. 20 personen 19,50 p.p.
prijs v.a. 40 personen 18,50 p.p.

Ot en Sien buffet

  • Varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus
  • Parmaham met zongedroogde tomaat en balsamico
  • Gebakken gamba’s in limoendressing
  • Roerbakkipschotel met diverse groenten
  • Brood met diverse smeersels
  • Gemarineerde aardappelen knoflook pesto
  • Prijs v.a. 20 personen 23,50 p.p.
    Prijs v.a. 40 personen 22,00 p.p.

Hollands Buffet

  • Huisgemaakte stamppot; zuurkool, hutspot en andijvie
  • Rookworst
  • Gebakken spekjes en jus
  • Zilveruitjes en augurk
  • Saucijsje
  • Mosterd
    Prijs v.a. 20 personen 17,50 p.p
    prijs v.a. 40 personen 16,00 p.p.

Buffet “Het Wapen”

  • Carpaccio van gerookte biefstuk en rucoladressing
  • Zalmsalade
  • Gemengde rauwkostsalade
  • Diverse broodjes met kruidenboter en aioli
  • Gevulde wraps met kip, kerrie en rucola
  • Zalmfilet met mozzarella, pesto en tomaat
  • Varkenshaassaté met satésaus
  • Drents stoofpotje
  • Vegetarische groentelasagne met tomatensaus
  • Puree van aardappel

Gebakken aardappelen met spek en ui
Prijs v.a. 20 personen 34,50 p.p
Prijs v.a. 40 personen 32,50 p.p

Chef’s buffet

    • Brood met diverse smeersels
    • Gerookte makreel met kappertjes en limoen
    • Gevulde wraps met kip, kerrie en rucola
    • Huzarensalade
    • Ravioli met ricotta en spinazie
    • Zalmfilet met mozzarella, pesto en tomaat
    • Roerbakkipschotel met verse groenten
    • Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus
    • Groentequiche
    • Gebakken aardappel

Prijs v.a. 20 personen 28,50 p.p.
Prijs v.a. 40 personen 26,50 p.p

 Extra’s

  • Kop soep – 4,50 p.p.
    * Groentesoep
    * Mosterdkaassoep
    * Tomatensoep

 

  • Drankenarrangement – 17,50 p.p.
    3 uur onbeperkt dranken bestaande uit:
    * Diverse frisdranken
    * Bier (Heineken tap)
    * Wijn
    * Binnenlands gedestilleerd

Nagerechten buffetten

Nagerechtenbuffet

  • 2 soorten ambachtelijk roomijs
  • Bavarois van aardbeien
  • Chocolade brownie
  • Warme chocoladesaus
  • Slagroom

Prijs v.a. 20 personen 6,00 p.p.
Prijs v.a. 40 personen 5,00 p.p.

Luxe nagerechtenbuffet

  • 2 soorten ambachtelijk roomijs
  • Bavarois van aardbeien
  • Huisgemaakte panna cotta met rood fruit
  • Huisgemaakte arretjescake met vanillesaus
  • Warme chocoladesaus
  • Slagroom
  • Vers fruit
    Prijs v.a. 20 personen 10,00 p.p.
    Prijs v.a. 40 personen 9,00 p.p.

Voorbeeld keuze menu’s, vanaf – 28,50 per persoon

Keuzemenu A (3 gangen)

  • Voorgerechten:

    • Groentesoep met gehaktballetjes
    • Groninger mosterdkaassoep met droge worst

    Hoofdgerechten:

    • Schnitzel met gebakken ui, spek en champignons
    • Saté van de haas met satésaus

    Nagerechten:

    • Dame blanche
    • Boerenkoffie

 

Keuzemenu B (3 gangen)

  • Voorgerechten:

    • Kaaskroketjes met mosterdsaus
    • Groentesoep met gehaktballetjes

    Hoofdgerechten:

    • Kabeljauwfilet met remouladesaus
    • Diamanthaas en gebakken gamba’s
    • Gebraden kip met thijm, knoflook en oosterse saus

    Nagerechten:

    • Petit dessert
    • Huisgemaakte notentaart met Lakenvelder melkijs

 

Keuzemenu C (3 gangen)

  • Voorgerechten:

    • Gerookte zalm met dressing van truffelmayonaise en kappertjes
    • Carpaccio van gerookte biefstuk met rucoladressing en Orvelter oude kaas

    Hoofdgerechten:

    • Entrecote met kruidenboter
    • Roergebakken gamba’s en groenten in ketjapsaus
    • Ravioli met mozzarella, pesto en rucola

    Nagerechten:

    • Grand dessert (5 verschillende huisgemaakte desserts)