Vergaderlocatie Groningen

Tot in de puntjes verzorgd

Vergaderlocatie buiten de drukte van Groningen

Zoekt u een vergaderlocatie in Groningen voor uw volgende vergadering of bedrijfsevenement? Vermijd de huidige overlast en ongemakken op de ringweg van Groningen en ontdek de voordelen van vergaderen in Roden bij Het Wapen van Drenthe. Onze veelzijdige vergaderlocatie biedt een perfect alternatief met minder stress en meer comfort.

Kies Roden voor uw volgende vergadering
In deze periode, waarin Groningen slecht te bereiken is door werkzaamheden, is Het Wapen van Drenthe in Roden het ideale alternatief voor uw vergaderingen, workshops, lezingen, private dining, presentaties en bedrijfs- of netwerkborrels. Onze vergaderruimte is flexibel in te delen en biedt ruimte aan gezelschappen van 2 tot 100 personen. We bieden vergaderarrangementen voor vergaderingen van 2 uur tot meerdaagse bijeenkomsten, met comfortabele overnachtingsmogelijkheden in ons hotel.

2-100 personen
Gastwaardering 8.4 /10
persoonlijke service
Gratis parkeren
Hotelovernachting mogelijk
Gratis, beveiligd WiFi-netwerk

vergaderen bij Het Wapen van Drenthe:

  • Goede bereikbaarheid: Onze locatie is goed bereikbaar, vermijd de drukte op de ring van Groningen
  • Leuke activiteiten als onderbreking mogelijk: Ontdek met onze leuke binnen- of buitenactiviteiten hoe werk en ontspanning perfect samengaan, met altijd ruimte voor een schaterlach of twee.
  • Uitstekende verzorging: Onze vergaderarrangementen omvatten niet alleen het gebruik van onze faciliteiten, maar ook de verzorging van uw gasten met heerlijke culinaire opties.

VERGADEREN

Moderne vergaderfaciliteiten voor vergaderingen met uitstekende verzorging.
Lees meer

Eten & Drinken

Met uw gezelschap genieten van buffet, barbecue, high-tea of private-dining.
Lees meer

Groepsactiviteiten

Van ‘Ik hou van Holland’ tot pubquiz en van een moorddiner tot ‘Ranking the collegues’.
Lees meer

Overnachten

Na uw vergadering niet meer in de auto, maar ontspannen in een van onze comfortabele hotelkamers.
Lees meer

Reserveer nu uw vergaderarrangement

Bent u klaar om de overlast van de ring Groningen te ontvluchten en te kiezen voor een vlekkeloze bijeenkomst in Roden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om uw vergadering, workshop of bedrijfsevenement tot een succes te maken.

Hop into mega wins at Roo casino! Australia's top gaming choice!