Agenda

Regelmatig organiseren wij leuke activiteiten in ons restaurant, zoals live optredens, proeverijen en speciale diners. En ook zijn er leuke activiteiten te beleven in de omgeving. Hieronder treft u de agenda voor de komende periode. Zien we u snel bij Het Wapen van Drenthe voor een gezellige dag of avond uit?

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws, speciale activiteiten zoals proeverijen, acties, aanbiedingen en leuke tips? Meld u dan kosteloos aan voor onze nieuwsbrief.

Pasen

Pasen

Reserveer voor onze uitgebreide Paasbrunch op Eerste Paasdag of schuif een van de Paasdagen aan voor een gezellig Paasdiner a la carte.

Lees meer
Pubquiz

Pubquiz

Stel een team samen en doe mee met onze maandelijkse pubquiz! De volgende pubquiz is op 1 maart 2024!

Lees meer
Kleintje Rodermarkt

Kleintje Rodermarkt

Rond Hemelvaart staat Roden altijd in het teken van ‘Kleintje Rodermarkt’ met een gezellige kermis, braderie, concours hippique, vuurwerk en nog veel meer! Komt u ook?

Lees meer
Bommen Berend

Bommen Berend

Van 26-28 augustus 2024 viert de stad Groningen een uniek en historisch evenement: Bommen Berend, ook wel bekend als het Groningens Ontzet.

Lees meer

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws, speciale activiteiten zoals proeverijen, acties, aanbiedingen en leuke tips!