Ontdek het Meesterschap van Antonio López in het Drents Museum!

Bezoek tijdens uw verblijf bij Hotel Het Wapen van Drenthe ook het Drents Museum in Assen! In de periode van 31 januari tot en met 2 juni 2024 vindt u hier de tentoonstelling van de Spaanse kunstenaar Antonio López. Laat u betoveren door zijn meesterlijke realisme.

Over Antonio López – Meester van het Spaans Realisme

De beroemde Spaanse kunstenaar Antonio López wordt beschouwd als de grootste nog levende realistische kunstenaar in zijn geboorteland Spanje. Hij staat bekend om zijn verbluffende portretten, stillevens en indrukwekkende stadsgezichten van Madrid. Deze tentoonstelling in het Drents Museum is de eerste grote solotentoonstelling van López in Nederland en biedt een zeldzame kans om zijn meesterwerken aan schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerk van dichtbij te bewonderen. Van intieme portretten tot uitgestrekte stadsgezichten, deze tentoonstelling biedt een rijk scala aan artistieke hoogtepunten die u niet mag missen.

 

Hotel vlakbij Assen

Ons hotel ligt slechts 23 km van het Drents Museum, waar de tentoonstelling plaatsvindt van deze Spaanse meester. Voor en na uw bezoek aan de tentoonstelling kunt u heerlijk ontspannen bij Hotel het Wapen van Roden. Ons comfortabele hotel biedt u de perfecte uitvalsbasis om Groningen en Drenthe te ontdekken. Laat u verwennen in onze stijlvolle kamers, geniet van de gastvrijheid van onze medewerkers en proef de heerlijke gerechten met bijpassende bieren en wijnen in ons restaurant.

Let op: Voor meer informatie over de tentoonstelling en ticketreserveringen kunt u terecht op de officiële website van het Drents Museum.

Reserveer direct een kamer

Hop into mega wins at Roo casino! Australia's top gaming choice!